Nieuws

Yarrah: nieuwe stijl en smaken

Yarrah Organic Petfood heeft een nieuw uitstraling gekregen. “De uitstraling past beter bij het merk en heeft een hogere attentiewaarde in het schap”, aldus de producent.

Nieuwe smaken

Naast de nieuwe verpakkingslijn heeft Yarrah ook enkele smaken toegevoegd aan het assortiment. In het blikvoer- assortiment is dat Hond Rund. Dit zijn smakelijke brokjes in saus, waaraan brandnetel en tomaat zijn toegevoegd. “Van de brandnetel is bekend dat deze bloedzuiverend is en antiallergisch kan werken; tomaat bevat veel vitamine C”, zo luidt de verklaring voor deze toevoegingen.

Alle fases

In het hondendroogvoer heeft Yarrah nu een compleet life-stage assortiment: naast Adult is er nu ook Puppy en Senior. De puppy-variant bevat extra energie voor een goede groei, de seniorbrok bevat diverse kruiden die bekend staan om hun heilzame werking op de gewrichten. De seniorbrok is tevens glutenvrij.

Kattenbrok

Voor katten is er in het droogvoer de nieuwe variant Kat Rund. Bijzonder aan deze brok is, dat deze geheel glutenvrij is.

Verantwoord

Yarrah is steeds op zoek naar manieren om maatschappelijk verantwoord te produceren. Vanuit dit oogpunt is het gelukt om het gewicht van de nieuwe droogvoerzakken met gemiddeld 10 procent te reduceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.