Nieuws

Nestlé heeft een uniek gewichtsverliesprogramma in de Verenigde Staten gelanceerd om huisdiereigenaren en hun viervoetige vrienden te helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s.

Deskundigen

Gewichtsbeheersingdeskundigen uit het project ‘Pet Slim Down’ van Nestlé Purina en Jenny Craig hebben een team gevormd om eigenaren van huisdieren met overgewicht te voorzien van een online-programma om zowel hen als hun dieren te helpen met het verliezen van gewicht.
Huisdiereigenaren in de Verenigde Staten die zich registreren krijgen niet alleen exclusieve aanbiedingen om hen te helpen aan de slag te gaan, maar ook handige tips voor het trainen met hun huisdier. Het initiatief loopt tot eind maart.

Strijd

“De obesitas-epidemie is niet beperkt tot mensen”, zegt Lisa Talamini, vice-president Onderzoek en Programma Innovatie bij Jenny Craig. “Tweederde van de volwassenen in de Verenigde Staten hebben overgewicht en meer dan de helft van alle huisdieren in het land zijn ook in strijd met hun gewicht.”
“Project: Pet Slim Down herkent het potentieel voor huisdieren en hun eigenaren om samen fit te worden en plezier te hebben door het te doen,” vult Grace Long, dierenarts voor Nestle Purina, aan.
“Huisdieren zijn loyaal, ondersteunend en oordelen niet”, voegde ze eraan toe. “Ze zijn de ideale gewichtsverliespartners.”

Registratie

Wanneer eigenaren hun huisdier online hebben geregistreerd, kunnen ze het programma gebruiken om de genomen oefenen te registreren, gewichtsverlies te volgen en foto’s te delen met andere gebruikers.
“Eigenaars van huisdieren met overgewicht hebben specifiek advies nodig over hoe ze hun kat of hond kunnen helpen om gewicht te verliezen, niet alleen vage suggesties,” zei Long. “Mensen moeten weten wat ze hun huisdieren voeden, hoe veel en hoe vaak. Ze moeten ook oefeningen plannen op basis van hun eigen levensstijl en de gezondheid van hun huisdieren. ”

Voeding

Project: Pet Slim Down is een van de innovaties van Nestle Purina dat is ontwikkeld om honden en katten te helpen langer en gezonder te leven. Het bedrijf biedt een speciaal samengesteld assortiment van producten, genoemd Purina Veterinary Diets, om dierenartsen te helpen met het beheer van voeding van honden en katten met bepaalde gezondheidsproblemen.
Nestle Purina wetenschappers hebben ook neuron-gerichte voeding ontwikkeld dat helpt om cognitieve capaciteiten van oudere honden te steunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.