Productnieuws

Biologisch diervoeder voor hobbydieren

Vernieuwend op het gebied van diervoeding is de biologische muesli van Bivo.

Aanleiding

“In de agrarische sector groeit het gebruik van biologisch diervoeder gestaag door. Deze voeders zijn echter slecht verkrijgbaar voor particulieren met hobbydieren. Bovendien zijn deze voeders ontwikkeld voor productiedieren en niet voor speciaal voor huisdieren. Consumenten kopen ook steeds vaker biologische etenswaren. Het wordt daarom tijd dat ook de hobbydieren in Nederland kunnen beschikken over biologisch diervoeder”, aldus Paul van Leeuwen, student van de Hogere agrarische school.

Biologisch

De biologische ingrediënten die in BiVo worden verwerkt komen uitsluitend van gecertificeerde bedrijven. Op de verpakking wordt de samenstelling vermeld. Per grondstof wordt weergegeven wat het percentage biologisch is. “BiVo Diervoeders doet zijn uiterste best om het percentage biologische grondstoffen zo hoog mogelijk te houden”, zegt Van Leeuwen. “Alle voeders zijn uitgebalanceerd en verrijkt met biologische granen of waarnodig ontsloten biologische granen om de voeropname te stimuleren. Deze muesli hebben hierdoor een frisse en gezonde uitstraling en zorgen voor een natuurlijke voeding.”

Verpakking

BiVo diervoeders zijn verkrijgbaar in 5 en 15 kilo papieren verpakkingen. De dieren die van de voeders kunnen genieten zijn knaagdieren, schapen, geiten, varkens en pluimvee. BiVo is een product van Tijssen Goed voor Dieren en Van Leeuwen Agribusiness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.