Nieuws

Tijdens de evaluatie van de afgelopen Dibevo-Vakbeurs zijn een aantal verbeterpunten voor de organisatie naar boven gekomen. Het gaat hierbij om onder andere de herkenbaarheid van de bezoekers en het inkorten van de openingstijden van de beurs.

Gepersonaliseerd

Omdat exposanten graag willen weten wie ze voor zich hebben (een trimsalonhouden, dierenspeciaalzaak of dierenhotelier bijvoorbeeld), wordt er in de volgende editie gewerkt met gepersonaliseerde badges. Hierop staat de bedrijfsnaam, de persoon en de functie die hij of zij bekleedt.

Internet

De beschikbaarheid van draadloos internet in de evenementenhal is niet alleen iets wat de standhouders graag zouden willen zien, maar ook de bezoeker en uit eigen ervaring ook de pers. De wens is neergelegd bij de Evenementenhal Gorinchem en zij gaan onderzoeken of dit te realiseren is.

Openingstijden

Ten slotte staan ook de openingstijden van de beurs ter discussie. Een deel van de exposanten heeft aangegeven dat deze naar voren gehaald mogen worden, wat zou betekenen dat de deuren eerder sluiten op de dag. Een andere mogelijkheid voor het inperken van de tijden zou het terugbrengen van het aantal dagen zijn, van drie naar twee dagen. Dit laatste zou echter pas vanaf 2013 kunnen, omdat het huidige contract voor drie dagen nog loopt met de Evenementenhal.

Meepraten

Op 27 maart aanstaande worden de mogelijkheden besproken op de bijeenkomst van de sectie leveranciers. Hier kan men meepraten over zaken als de openingstijden, locatie en beursconcept.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.