Nieuws

Dienst Regelingen is op zoek naar nieuwe opvangadressen voor gezelschapsdieren die in beslag zijn genomen. Het gaat om opvang en verzorging van honden, katten, konijnen, knaagdieren en/of marterachtigen. In beslag genomen dieren zijn vaak verzwakt en verwaarloosd. Dienst Regelingen zorgt ervoor dat deze dieren worden opgevangen en de benodigde zorg krijgen.

Belangstelling

Bij belangstelling kunt u zich aanmelden via de aanbestedingsprocedure op tenderned.nl. Ga naar Aankondigingen en vult in het zoekmenu de zoekterm ‘opvang gezelschapsdieren’ in. Op deze website leest u hoe het aanmelden in zijn werk gaat en welke regels er gelden voor opvangadressen. Aanmelden kan vanaf dinsdag 7 augustus 2012 tot dinsdag 18 september 2012, 14.00 uur.

Nieuwe overeenkomsten

Dienst Regelingen biedt via een aanbestedingsprocedure alle belangstellenden de kans om zich aan te melden als opvangadres. De huidige overeenkomsten voor de opvang van gezelschapsdieren zijn ook door een aanbesteding tot stand gekomen en eindigen op 31 december 2012. De nieuwe overeenkomsten gaan in per 1 januari 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.