Nieuws

Diervoeder gemakkelijker te dragen

Het is een probleem dat iedere honden- en kattenbezitter herkent: de zware zakken met daarin vele kilo’s (droog)voer. Dit ongemak is echter voorgoed verleden tijd, want Renske Natuurlijke Diervoeding heeft de Dogshopper en Catshopper geïntroduceerd. Een gemakkelijk te dragen dierenvoerverpakking in verschillende maten die te (her)gebruiken is als stevige tas.

Gebruiksgemak

De Renske Dogshopper en Catshopper zijn er in uitvoeringen van 9 kilo, 3 kilo en 400 gram. De shopper bevat voer. Niet los, maar verpakt in meerdere transparante zakken. De verpakkingen zijn afzonderlijk te openen zodat ook het voer dat als laatste wordt gebruikt lang vers blijft. Aan iedere shopper is een label bevestigd met daarop informatie over de inhoud. De Dogshopper en Catshopper bevatten sterke handvatten om de tas te dragen of als schoudertas te gebruiken. De shoppers zijn geheel afgewerkt met biesjes voor een luxe uitstraling en extra stevigheid. Tevens zijn ze voorzien van een rits- of klittenbandsluiting voor nog meer gebruiksgemak.

Duurzaam

De nieuwe Renske Dogshopper en Catshopper komen in plaats van de zwaargekleurde papieren of kunststof zakken. De shoppers zijn niet alleen slim te (her)gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen, ook de zak zelf is gemaakt van 75 procent gerecycled materiaal, evenals de transparante binnenverpakkingen. De gepatenteerde Renske Dogshopper en Catshopper voldoen dus niet alleen aan de wensen van de – veelal vrouwelijke – kopers van dierenvoeding, ze zijn tevens duurzaam en goed voor het milieu.

Terugsturen

De kwaliteit van de verpakking laat het namelijk toe deze meermaals te hergebruiken. Renske heeft daarom een recyclesysteem bedacht waarbij de shoppers – bij een bepaald aantal – gratis teruggestuurd kunnen worden en klanten hiervoor als beloning een geldbedrag op hun eigen rekening of op de rekening van een goed doel ontvangen. Renske kan de goede shoppers vervolgens hergebruiken en daarmee het milieu ontzien.

Actie

Renske biedt consumenten de mogelijkheid om met korting kennis te maken met de Dogshopper en Catshopper. Ga voor meer informatie over deze facebook-actie naar www.facebook.com/renskeholland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.