Nieuws

Opening EduPet

Prins Petfoods opent vandaag EduPet, hét Educatiecentrum voor de huisdierenbranche in Veenendaal. In april starten de eerste cursussen.

EduPet

EduPet is het kennis- en inspiratiecentrum van Nederland, toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die een huisdier bezitten of beroepsmatig met dieren bezig (willen) zijn. Vanaf april zijn er diverse cursussen bij EduPet te volgen. Doel van EduPet is om de kennis te verbreden op het gebied van het gedrag van gezelschapsdieren tot de samenstelling van voedingen, van dierenfotografie tot homeopathie. De cursussen zijn praktijkgericht.

Doelgroep

De cursussen zijn toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die hun kennis willen vergroten en worden op diverse niveaus aangeboden. Er zijn verschillende (praktijkgerichte) cursussen voor medewerkers en ondernemers in dierenspeciaalzaken, maar ook voor professionals in de dierenbranche, zoals asiels, pensions, hondenscholen, trimsalons, fokkers en de huisdierbezitter zelf die zich meer willen verdiepen in het welzijn van zijn of haar huisdier.

Aanbod

In de leswijzer is het uitgebreide aanbod aan cursussen te vinden. De cursussen zullen onder leiding van diverse partners en verschillende erkende en professionele gastsprekers, zoals Esther Hagen-Plantinga, Els Peeters, Atjo Westerhuis, Arvid van Putten en Marcellina Stolting, ingevuld worden. Alle cursussen worden afgesloten met een examen en alle deelnemers ontvangen een certificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.