Nieuws

Vitakraft is de maand april begonnen met een actie. De actie moet het nieuwe merk Heart-Breakers onder de aandacht te brengen. Het bedrijf geeft 99 shoppingtrips naar New York City weg, met 5000 dollar zakgeld.

Heart-Breakers

Het Heart-Breakers-assortiment bestaat uit zacht hoofdvoer, smakelijke snacks en exclusieve accessoires. Het unieke ‘Dinner for One Day’ is een hoogwaardig zacht hoofdvoer voor iedere dag met het beste van nat- en droogvoer: het is een volledig hoofdvoer met de smaak van natvoer.Doordat Soft-Food meer vocht bevat dan droogvoer, wordt ook de dagelijkse behoefte aan vocht beter afgedekt. Het vleesaandeel is met 70 procent. Elk zakje bevat precies genoeg voer bevat voor 1 dag (voor een hond van 10 kg).

Unieke code

Consumenten maken van 1 april tot 15 juli bij aankoop van een Dinner for One Day of Softleys kans op 1 van de 99 shoppingtrips of dagelijks één van de tien Heart-Breakers-pakketten. Op iedere verpakking zit een unieke code. Door deze in te vullen op een speciale actiesite, maakt men de gehele periode kans op één van de beschikbare prijzen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.