Nieuws

Prins presenteert nieuw kattenvoer

Prins presenteert vier nieuwe voedingen voor katten. De nieuwe producten zijn speciaal ontwikkeld voor langharige katten, katten met een gevoelige maag, ouder wordende katten en gecastreerde/gesteriliseerde katten. Vanaf medio augustus zijn ze verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak.

VitalCare Hair & Skin

Prins VitalCare Hair & Skin is een hoogwaardige voeding speciaal voor (volwassen) langharige katten en katten die extra eisen aan hun vacht stellen. Voedende ingrediënten als zalm, lijnzaadolie en zalmolie helpen huid en haar gezond en glanzend te houden. VitalCare Hair & Skin bevat verder voedingsvezels voor een evenwichtige darmflora en een optimale mineralensamenstelling ter ondersteuning van een gezond milieu in de blaas.

VitalCare Senior 12+

Speciaal voor katten met een leeftijd vanaf twaalf jaar ontwikkelde Prins VitalCare Senior 12+, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de eetlust van de oudere kat stimuleren en een verhoogd energiegehalte, dat bijdraagt aan het behoud van een gezond gewicht. Door de kleinere brokvorm is deze voeding voor de seniorkat makkelijker te kauwen. Ingrediënten als zalmolie en een aangepast mineraalgehalte helpen de gewrichten en de nierfunctie te ondersteunen.

VitalCare Sensitive Hypoallergic

Special voor katten met een gevoelige spijsvertering presenteert Prins VitalCare Sensitive Hypoallergic, met zeer goed verteerbare eiwitten en voedingsvezels voor een evenwichtige darmflora. Deze voeding bevat één eiwitbron (vis), wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega 3-vetzuren draagt bij aan een betere conditie van huid en vacht.

VitalCare Sterilised

Gecastreerde of gesteriliseerde katten nemen door een verandering in de stofwisseling vaak toe in gewicht en hebben een hogere kans op blaasproblemen. Katten met overgewicht zijn minder actief en kunnen hierdoor minder vaak gaan drinken en urineren, waardoor de urine geconcentreerder is en er sneller blaasgruis kan worden gevormd. Het nieuwe VitalCare Sterilised bevat extra voedingsvezels voor een verzadigd gevoel en L-Carnitine voor een optimale vetverbranding, en heeft een verlaagd vetgehalte en een verhoogd eiwitgehalte om de kat te helpen op een gezond gewicht te blijven. Een optimale mineralensamenstelling ondersteunt bovendien een gezond milieu in de blaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.