Productnieuws

Exclusieve viscreaties

Gourmet breidt haar assortiment uit met nieuwe smakelijke viscreaties onder de naam ‘Fisherman’s Delights’. Deze nieuwe producten bevatten zachte en fijne stukjes vis, geserveerd in een smakelijke saus. Alle variaties van Fisherman’s Delights voldoen  aan de wereldwijde richtlijnen van MSC voor duurzame visserij. “De nieuwe Fisherman´s Delights van Gourmet bestaan uitsluitend uit visproducten die aan de wereldwijde MSC standaard voldoen”, beaamt Karin Frederikze van MSC. Deze nieuwe Gourmet-producten zijn vanaf nu beschikbaar bij verschillende supermarkten en dierenspeciaalzaken.

Aanbod

Het bestaande aanbod van GOURMET, met GOURMET Gold, GOURMET Perle, GOURMET A la Carte en GOURMET Diamant, biedt een diversiteit aan combinaties met vlees of vis en groenten. GOURMET brengt onder de naam Fisherman´s Delights nieuwe producten op de markt waarbij de oorspronkelijke structuur van vis behouden wordt. Het nieuwe Fisherman’s Delights assortiment van GOURMET bevat zachte en natuurlijk uitziende vis-stukjes met zalm, witte vis of tonijn in een saus. Daarnaast zijn er verfijnde viscreaties met groenten-recepten zoals met zalm gegarneerd met spinazie, witte vis en wortelen, zeevis en tomaat en kabeljauw en courgette.

MSC-richtlijnen

Het visassortiment van GOURMET Fisherman’s Delights voldoet aan de richtlijnen van MSC (Marine Stewardship Council), een wereldwijde, onafhankelijke non-profitorganisatie, die een certificering en milieukeurmerk voor duurzame visserij heeft ontwikkeld. In samenwerking met experts heeft de MSC standaard voor duurzame visserij een traceerbaarheid van visserijproducten ontwikkeld. “Voor consumenten biedt MSC een betrouwbaar, internationaal erkend keurmerk dat aangeeft dat het product afkomstig is van een visserij die gecertificeerd is volgens de richtlijnen voor duurzame visserij. Op deze manier biedt GOURMET Fisherman’s Delights duurzaam geproduceerd kattenvoer van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Raymond Vromans, Brand Manager GOURMET van Nestlé Purina PetCare.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.