Nieuws

De Haan Petfood hervat productie

De Haan Petfood, producent van honden- en kattenvoer, heeft de productie hervat. Het bedrijf in Nieuwkoop werd in mei van dit jaar getroffen door een explosie waardoor de productielijn ernstig was beschadigd.

Explosie

De explosie vond destijds plaats is één van de zogenaamde autoclaven, een productieonderdeel waarin onder druk met stoom blikken worden gesteriliseerd. Een fors deel van de productielijn is de afgelopen weken vernieuwd en getest. Sinds vorige week wordt er in de fabriek in Nieuwkoop weer voer voor honden en katten geproduceerd.

Collegabedrijven

De Haan Petfood is er kort na het ongeluk in haar fabriek in geslaagd een fors deel van de productie onder te brengen bij collegadiervoerproducenten in binnen- en buitenland.

De Haan Petfood

De Haan Petfood maakt voeding voor honden en katten voor de groothandel. De producten, die worden geleverd in blik (410 gr., 810 gr. En 1.250 gr.), zijn gebaseerd op basis van vleesbrokken in jus. De producten worden op de markt gebracht onder eigen merken als Rokus, Astor, Pet, Wodan, Max & Mickey, Ferry & Mimi en onder verschillende private labels.

De producten van De Haan Petfood worden wereldwijd geëxporteerd naar meer dan veertig landen. De Haan Petfood is een in Nieuwkoop gevestigd familiebedrijf.

Meer over de explosie en de gevolgen ervan leest u in Petfood Magazine nr. 4 2013. Wilt u dit artikel niet missen? Neem dan nu een (proef)abonnement op Petfood Magazine.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.