Productnieuws

Alfra Silo Filling Unit

KSE Process Technology lanceert een bijzonder systeem voor het volautomatisch vullen van voorraadsilo’s. Hierbij wordt gebruik gemaakt van containers, waarbij contaminatiearm transporteren een feit is.

Alfra Silo Filling Unit

De Alfra Silo Filling Unit (SFU) vult geheel automatisch een volledig silodek vanuit transportcontainers. Het systeem bestaat uit een verrijdbare shuttle welke zowel van links naar rechts als van achter naar voren over het silodek beweegt om zich boven de gewenste silo te positioneren en rechtstreeks in de silo te lossen. Per container worden grondstoffen ofwel gereed product tot 5000 liter getransporteerd.

Lid Lifter

Een Lid Lifter behoort ook tot de mogelijkheden. Deze neemt de deksel van de gewenste silo automatisch af, waarna de container rechtstreeks in de silo lost.

Automatisch Container Transportsysteem

De Alfra SFU is een onderdeel van het Automatisch Container Transportsysteem. Een bewezen technologie voor contaminatiearm transport, gebruikmakend van containers. Het systeem kan worden ingezet voor het gehele productieproces of onderdelen hiervan en werkt volledig automatisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.