Nieuws

Volop nieuwigheden op Anido

Op 16 en 17 februari 2014 vindt in Kortrijk de achttiende editie van Anido plaats. Naast een gevarieerd aanbod met tal van nieuwe exposanten, biedt Anido ook enkele nieuwe randevenementen.

Exposanten

Op de beurs zullen niet minder dan 110 exposanten uit tien landen aanwezig zijn, waarvan 42 nieuwe firma’s (nieuw- of terugkomers).

Bezoekers

Anido mag steeds rekenen op 4600 bezoekers: dierenspeciaalzaken, trimsalons, tuincentra, handels in granen, zaden, diervoeders en meststoffen, aquariumhandels, distributeurs, dierenartsen, hondenfokkers enzovoort.

Vernieuwing

Anido biedt de nodige inspiratie en informatie voor vernieuwende ondernemers: een goed zicht op de huidige marktontwikkelingen en trends en veel nieuwigheden die professionals in de pet care

Randevementen

Anido biedt onder meer de volgende randevementen:

New@Anido: het innovatieplein geeft een overzicht van de nieuwigheden van de exposanten. Er zijn meer dan 50 producten aangemeld, die meteen meedingen naar een award. Bezoekers bepalen wie wint en kunnen op zondag kiezen voor de beste nieuwkomer in de categorieen ‘voeding’ en ‘accessoires en verzorging’. De innovatie met de meeste stemmen wordt beloond met een Anido Award. Om het uur maakt een bezoeker kans om een innovatie uit de New@Anido stand te winnen.

Showcases: videoreportages over succesvolle dierenspeciaalzaken of ketens waarbij eigenaars u een blik achter de schermen van hun zaak gunnen. In korte interviews geven zij hun visie over de toekomst van de pet care branche en hoe zij het aanpakken in hun zaak. Onder het motto ‘laat ons van elkaar leren’ wil Anido met dit initiatief ondernemers inspiratie geven en de pet care branche verder helpen professionaliseren.

Paviljoen voor handelaren in levend goed: handelaars presenteren zich in kleine uniforme stands, waarbij bezoekers gemakkelijk informatie en contactgegevens kunnen verzamelen voor het aanschaffen van levende dieren zoals papegaaien, tropische vissen, honden, vogels, reptielen, knaagdieren etc.

Trimdemonstraties: K2 Groomers Academy verzorgt opnieuw dagelijks trimdemonstraties waarbij de nieuwste trends en rascoupes voor de hond worden voorgesteld.

Het complete beursprogramma met exposantenlijst, preview van de nieuwigheden en andere randactiviteiten is te vinden op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.