Productnieuws

Handheld Group, een toonaangevende fabrikant van robuuste mobiele computers en smartphones, lanceert de Nautiz X4.

Nautix X4

De Nautiz X4 is een compacte, lichte en robuuste handheld computer die werd geoptimaliseerd voor het efficiënt verzamelen van gegevens in het veld. Hij werd speciaal ontworpen en ontwikkeld voor mobiele werknemers. De Nautiz X4 is slechts 156 x 74 x 25.5 millimeter groot en weegt 330 gram. Het is een ergonomisch werkinstrument en één van de dunste en lichtste handheld computers in de sector van de robuuste apparaten. Hij beschikt over een helder resistief touchscreen dat ook in zonlicht goed leesbaar is voor betrouwbaar gebruik in uitdagende werkomgevingen en wordt geleverd met een hoogwaardige 1-D laserscanner of een 2-D imager voor het snel en nauwkeurig scannen van barcodes. Het apparaat is bovendien uitgerust met een 5MP camera met autofocus en led-flash.

Duurzaam

De Nautiz X4 heeft een IP65 Ingress Protection normering, wat betekent dat hij ondoordringbaar is voor stof en zeer goed bestand tegen water. Het toestel kan worden gebruikt in stoffige werkomgevingen en bij hevige regen en kan zonder problemen worden afgespoeld wanneer het vuil is. De Nautiz voldoet ook aan strenge MIL-STD-810G militaire testnormen voor duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht, schokken, trillingen, vallen, zout en extreme temperaturen.

Navigatie

De Nautiz X4 robuuste handheld computer is uitgerust met een geïntegreerde u-blox gps-ontvanger voor professionele navigatiefunctionaliteit. Deze handheld biedt ook meerdere aansluitmogelijkheden, zoals snel 3G en uitstekende Wi-Fi-mogelijkheden. Hij heeft een snelle 1 GHz processor, 512 MB RAM en 1 GB flash-geheugen en draait op Windows Embedded Handheld 6.5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.