Nieuws

Prins Kids Fandag groot succes

Tijdens de allereerste Prins Fandag konden kinderen een hond een ‘punthoofd’ geven, oftewel de hond leren zijn snuit in een pylon te steken.

Prins Petfoods gaat in de toekomst meer Prins Kids Fandagen organiseren. Dit zijn open dagen speciaal voor kinderen, die dan met hun (groot)ouders of verzorgers welkom zijn om bij Prins letterlijk een kijkje in de keuken te komen nemen. De eerste, geheel volgeboekte Kids Fandag was een groot succes.

Deuren open voor kinderen

Prins houdt al regelmatig fandagen voor volwassenen, maar wil de deuren ook graag openstellen voor kinderen. Tijdens de Prins Kids Fandagen, die zullen plaatsvinden in de (school)vakanties, wacht kinderen tussen de acht en twaalf jaar kosteloos een compleet verzorgd interactief programma. Zo kunnen de deelnemers aan de Kids Fandag tijdens een rondleiding door de fabriek van Prins zien hoe hondenvoeding wordt gemaakt. Vervolgens is er bij educatiecentrum EduPet een quiz over de voeding en verzorging van hond en kat. Daarnaast leren de kinderen hondentaal begrijpen,  mogen ze zelf met een hond trainen om een speciaal dierentrainer-diploma te verdienen en kunnen ze een leuk speeltje voor hun eigen hond of kat maken.

Educatie waardevol

Prins hecht veel waarde aan educatie en vindt het belangrijk om kinderen om te leren gaan met dieren. Dat past in de lifestyle van het bedrijf: met het welzijn van het huisdier voorop advies en informatie geven over alle voorkomende situaties in het leven van het huisdier.  ‘Mijn kinderen waren er helemaal vol van’, reageerde een van de ouders op de eerste Kids Fandag. ‘Het was super leuk, leerzaam en top verzorgd’. En: ‘Mijn zoontje vond het geweldig en dat zegt wat, want hij is erg kritisch.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.