Nieuws

Meer exposanten Macropak

Macropak, de grootste vakbeurs voor verpakken en verpakkingen in de Benelux, laat dit jaar veel nieuwe exposanten zien. “De groei zit vooral in de sectoren materialen en verpakkingsmachines”, zegt Martijn de Weerd, marktmanager industrie van VNU Exhibitions. “Dit geeft aan dat de markt van verpakken en verpakkingen zich weer herpakt en met meer vertrouwen gaat communiceren naar potentiële afnemers binnen de Benelux. Een tendens is dat leveranciers steeds meer totaaloplossingen aanbieden. Systeemintegratie is hierbij het toverwoord. We zien dat meer dan 60 procent van de leveranciers van verpakkingsmachines op Macropak hun aanbod richt op wegen-sorteren-verpakken en intern transport als geïntegreerde oplossing. Als de voorspellingen van de ING Industriemonitor 2014 uitkomen, is in de verpakkingsmarkt de komende vijf jaar een investeringsgroei van 17 procent zien.”

Industrial Processing

In totaal zullen zich tijdens Macropak 2014 ongeveer 300 exposanten aan de markt presenteren. De gehele keten van verpakken en verpakkingen is hierbij vertegenwoordigd.
De Macropak vindt plaats van 30 september tot 3 oktober, samen met Industrial Processing,  Industrial European Dairy Show en World of Technology & Science. De combinatie biedt een compleet beeld van het aanbod producten en diensten voor de procesindustrie. Met één gratis toegangsbadge zijn bezoekers welkom op alle vier de evenementen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.