Nieuws

Paragon Pet Products breidt uit

Paragon Pet Products, producent van hondenkauwsnacks in Veendam, breidt uit. “In drie jaar tijd zijn we in omzet verdubbeld”, vertelt Lion Houkes, Global Director of Marketing. “We willen vooruit lopen op de verwachtingen.” In het nieuwe pakhuis worden producten opgeslagen en er komen een aantal machines te staan. De loods waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd, is aan het bestaande pakhuis vast gebouwd. “Deze tussenmuur gaat er tussenuit”, zegt Houkes. Naar verwachting wordt gebouw het in oktober in gebruik genomen.

paragon nieuwe loodsUniek product

De hondenkauwsnacks van Paragon worden gemaakt van tarwegranulaat of aardappelzetmeelgranulaat volgens een unieke technologie. De producten zijn gemaakt van een uitgekiende mix van ingrediënten en volledig plantaardig.

Merknaam Whimzees

De hondenkauwsnack wordt sinds 2013 onder de merknaam Whimzees verkocht. “Amerika is de voornaamste markt voor Paragons petfoodproducten”, vertelt Houkes. “Daar is het vanaf dag 1 een groot succes.” Sinds januari levert het bedrijf de producten ook in Scandinavië, Benelux, Engeland. We zijn bezig in Spanje en Italië en Duitsland komt eraan. Het product wordt in Nederlandse via distributeurs verkocht door dierenspeciaalzaken.

paragon website

Een reportage over Paragon is te lezen in het komende nummer van Petfood Magazine, die verschijnt op 19 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.