Nieuws

Farm Food genomineerd voor Succes Award

Het tv-programma de Succesfactor wordt iedere week uitgezonden op RTL 7 en RTLZ, met daarin tal van tips van succesvolle bekende Nederlanders en tips van goeroes op dit gebied. In elke aflevering zijn er ook 5 succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit 5 verschillende branches. Uit de dierenvoedingsbranche is Farm Food voorgedragen voor de Succes Award.

Selectie

Bedrijven worden geselecteerd vanuit onder andere de gegevens uit het handelsregister van de kamer van koophandel waarbij winst, expertise en continuïteit centraal staan. Per branche,waaronder de dierenvoedingsbranche, is in de voorselectie een shortlist gemaakt van 5 succesvolle bedrijven die aan de bovengenoemde criteria voldeden en waarvan uiteindelijk Farm Food is voorgedragen voor nominatie voor de Nationale TV Succes Award bij de nominatiecommissie.

Op tv

De aflevering waarin Farm Food zal verschijnen wordt zondag 14 september om 13:00 uur uitgezonden op RTL7, op 20 september wordt de aflevering om 13:30 herhaald. Ook is de herhaling op www.farmfood.nl te bezichtigen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.