Nieuws

EKO4petz opent dierenwinkel

EKO4petz, tot voor kort bekend als Eko-Pets, beleeft spannende tijden. Na 3 succesvolle jaren als webshop heeft deze natuurwinkel voor dieren nu ook een fysieke winkel geopend in Noordwijk aan Zee. Daarnaast onderging deze eko-vriendelijke online dierenwinkel een naamswijziging en is ook nog eens de complete webshop gerestyled.

Natuurwinkel

EKO4petz is de eerste natuurwinkel voor dieren in Nederland. De webshop was al een tijdje bekend onder liefhebbers van biologische producten, maar tegenwoordig kunnen zij ook terecht in het geheel nieuwe winkelpand in Noordwijk aan Zee. Alles wat online verkrijgbaar is wordt ook in de winkel aangeboden. Daarnaast biedt de fysieke winkel diverse diepvriesproducten die online niet verkrijgbaar zijn. Eigenaresse Sarah Musters zegt: “Gelukkig worden mensen steeds bewuster in de voeding en aankopen voor hun dieren. Na de overweldigende groei van onze online winkel hebben we besloten dat het tijd werd voor een fysieke winkel waar mensen terecht kunnen voor hun producten en advies op maat. Noordwijk aan Zee was een logische keuze. Het is een geweldig dorp waar veel mensen met honden wonen of wandelen. Door de ligging van de winkel in de Albert Verweijstraat kan er ook nog met de parkeerschijf voor de deur worden geparkeerd.”

Webwinkel EKO4petz

EKO4petz heeft de naam én de huisstijl aangepast. “Dit resulteerde in een vrolijke, overzichtelijke webshop, waar het prettig navigeren is”, zegt Musters. Het aanbod is sinds de restyling uitgebreid. Men kan tegenwoordig ook bij EKO4petz terecht voor voeding voor knaagdieren, kippen en kleinvee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.