Nieuws

Gratis emmer verhoogt verkoop

2

Aantrekkelijke emmers bleken de ideale oplossing voor Champion Petfoods. Champion Petfoods produceert petfood gemaakt van verse regionale ingrediënten met een hoog aandeel vlees en vers vlees en weinig koolhydraten. Om hun producten te promoten, gaf het bedrijf gratis maatbekers en voorraademmers aan hondeneigenaren die 13 kg droogvoer van Acana of Orijen kochten. De emmers houden het voer droog en houden zonlicht buiten. De maatbekers en emmers werden geleverd door RPC Superfos.

Het voer van Champion Petfood is beschikbaar in 70 landen, waarvan 30 in Europa. Het voer wordt gedistribueerd via dierspeciaalzaken. Griekenland was een van de eerste klanten waar de verpakkingen een groot succes waren. Het verhoogde de verkoop met 35 procent, aldus Fabrizio Spena, salesmanager voor Europa.

 

 

 

2 reacties op “Gratis emmer verhoogt verkoop

  1. Meike schreef:

    Champion Petfoods produceert geen biologisch petfood. Ze vinden hun voeding biologisch passend, dus passend bij de biologie van honden en katten, maar het is niet biologisch op de manier waarop we het woord in Nederland gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.