Productnieuws

RPC Superfos heeft een selectie van verpakkingsoplossingen voor petfood op de markt gebracht: LongLifeTM, UniPak, SuperLift, Hobbock en SuperCube.

Langer houdbaar

“De LongLifeTM is ontwikkeld voor nat voer”, stelt het bedrijf. “De verpakking biedt bescherming, zodat het product langer houdbaar is. De nieuwe verpakking werd tijdens de Pack Innovation in Parijs gepresenteerd.
Naast de LongLifeTM bracht het bedrijf de UniPak uit. De UniPak is verkrijgbaar in verschillende volumes variërend van 120 ml tot 5000 ml en in verschillende vormen. Zo is er een ronde, rechthoekige, ovale en vierkante vorm beschikbaar. “De UniPak wordt ook veel gebruikt als maatbeker”, stelt het bedrijf.

Bulk

Een andere optie die het bedrijf biedt, is de mogelijkheid om diervoederproducten in bulk aan te schaffen. “SuperLift, Hobbock en SuperCube zijn populaire verpakkingsoplossingen”, stelt het bedrijf. “Hobbock is een stevige container en is geschikt voor grotere volumes.”

EasyDose

Op de beurs in Parijs werd de EasyDose gepresenteerd. De EasyDose wordt geleverd met een geïntegreerd automatisch multi-doseersysteem. “De EasyDose is vrij gemakkelijk in gebruik. Hij kan met één hand worden bediend en kan de exacte hoeveelheid diervoeding bepalen, zonder dat maatbekers, lepels of schalen worden gebruikt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.