Nieuws

Macrovet.nl is bij de publieksprijzen van de Nationale Thuiswinkel Awards verkozen tot beste webwinkel in de categorie ‘dieren’. Afgelopen maand konden klanten de webwinkels beoordelen op verschillende aspecten zoals service, levering, prijs, aanbiedingen enzovoorts. Op al deze punten behaalde Macrovet de hoogste score.

Uitreiking

De uitreiking van deze landelijke award voor webwinkels met een omzet tot €4 miljoen was donderdag 9 maart in The Harbour Club in Amsterdam. Gerard Ekdom van 3FM reikte de prijzen uit. Macrovet.nl was met vijf andere webwinkels genomineerd in de genoemde categorie.

Macrovet

Macrovet.nl is actief sinds 2008 en werd opgericht door Willem-Johan Bakker en Marloes van der Sar. Het bedrijf is gespecialiseerd in dierbenodigdheden voor honden, koeien, schapen en paarden. Dagelijks worden de zendingen vanuit het hoofdmagazijn in Drunen verzonden naar klanten in heel Europa.

Superblij

“We zijn superblij met deze prijs”, aldus Bakker. “We waren twee keer eerder genomineerd, maar het blijkt wel dat ook hier geldt: drie keer is scheepsrecht. Vanaf de start van Macrovet hebben we de klant boven alles gezet. Onze passie voor de allerbeste klantenservice, goede informatie, de snelste leveringen en kwalitatieve producten zijn onze drijfveer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.