Nieuws

Veel lezingen op Dibevo-Vakbeurs

De organisatie van de Dibevo-Vakbeurs heeft een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld dat inhaakt op de huisdierenspecialist van de toekomst, die kennis, promotie en service als kernwaarden gebruikt. De presentaties vinden plaats in een lezingenpaviljoen in het hart van de beursvloer.

Lezingenprogramma

“Het lezingenprogramma bevat diverse onderwerpen”, stelt de organisatie. “Zo gaan de presentaties in op onder andere  e-mailmarketing, het marktaandeel rauwe voeding voor honden en katten, praktische tips hoe je van een winkelvloer een inspirerende plek maakt en onder andere de verantwoordelijkheid van diergenees- en bestrijdingsmiddelen”, aldus de organisatie. Daarnaast komen diverse andere onderwerpen aan bod.

‘Laat je zien!’

Volgens de organisatie kunnen ook fabrikanten, groothandels en importeurs in de branche aanhaken bij het thema ‘Laat je zien!’ door een stand te reserveren. “Dat stelt hen in staat om in drie dagen tijd één-op-één-contacten te maken en bestaande klanten extra aandacht te geven via een persoonlijk gesprek”, stelt de organisatie. Volgens de organisatie is dat geen overbodige luxe. “Exposeren op een vakbeurs vormt zeker in de Dibevo-branche een onderdeel van de marketingmix. Veel bedrijven zijn daar actief mee bezig. Ruim 85 procent van de beschikbare standruimte op de Dibevo-Vakbeurs is inmiddels verkocht”, aldus de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.