Nieuws

EKO4petz bestaat vier jaar

EKO4petz introduceert diervriendelijke producten, waaronder diervoeding zonder conserveringsmiddelen. EKO4petz is hiermee de eerste biologische dierenwinkel van Nederland. In september bestaat de biologische dierenwinkel vier jaar. “Dit zullen wij vieren met diverse acties”, stelt het bedrijf.

Voeding, snacks en verzorging

EKO4petz verkoopt voeding en snacks, gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad en gezond is voor het dier. “Wij verkopen geen hapjes met toegevoegde suikers, kleurstoffen, conserveermiddelen, geurstoffen en smaakstoffen.” Ook verkoopt het bedrijf diervriendelijke verzorgingsproducten. “Wij verkopen bijvoorbeeld geen shampoos waar dierlijke oliën in verwerkt zijn, maar een verantwoorde shampoo die de natuurlijke beschermlaag van de huid in tact laat.”

Diervriendelijke speeltjes

Naast diervoeding en verzorgingsproducten, verkoopt het bedrijf diervriendelijke speeltjes voor huisdieren. “Denk hierbij aan speeltjes van Becopets. Het hondenspeeltje Toby The Teddy is bijvoorbeeld sterk en gemaakt van gerecyclede flessen. Een andere item voor de hond zijn de voerbakken Hap & Slurp van BinQ. De voerbakken  van gerecycled hout en handgemaakt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.