Nieuws

Interzoo 2016 zet zinnen op records

Zes maanden voor de start van Interzoo 2016, hebben zo’n 1150 bedrijven zich geregistreerd voor Interzoo in Neurenberg. Van 26 t/m 29 mei 2016 presenteren zij onder meer petfoods, accessoires en verzorgingsproducten.

Records

“Nu al zijn er aanwijzingen dat Interzoo 2016 de wereldtentoonstelling wordt voor de huisdierindustrie, waar alle spelers uit de sector samenkomen. Van de geregistreerde bedrijven, komt meer dan 80 procent uit het buitenland. Zo’n 25 procent neemt voor de eerste keer deel”, weet Hans-Jochem Büngener, voorzitter van het Interzoo-team. De beursorganisatie is nu al tevreden. “Als we kijken naar het huidige niveau van aanvragen, zijn we er zeker van dat tijdens de Interzoo 2016, er opnieuw meer standhouders zijn dan op de laatste beurs.”

Vooral uit Italië, Polen, Spanje, Turkije en Tsjechië komen meer aanvragen voor standruimte. Ook standhouders uit Azië en Amerika dragen bij aan de positieve trend. Meerdere landen, zoals Brazilië, China, Groot-Brittannie, Canada, Sri Lanka, Taiwan en de Verenigde Staten, zullen zichzelf presenteren in grote ‘landenpaviljoens’. Ierland, Tsjechië en Italië nemen hier voor de eerste keer aan deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.