Nieuws

Meer exposanten op Anido

Het aantal exposanten op Anido 2016 is opnieuw gestegen. Dit jaar staan er 127 exposanten uit 11 landen, een stijging van 10,4 procent. Naast de vertrouwde merken en bedrijven, is 46 procent nieuw (nieuw-of terugkomers). De bezoekers krijgen hiermee volgens de organisatoren een mooi overzicht van trends, nieuwe producten en concepten.

Bezoekers

De Anido vindt plaats op 21 en 22 februari en kan jaarlijks rekenen op zo’n 5000 bezoekers: medewerkers van dierenspeciaalzaken, trimsalons, tuincentra, handels in granen/zaden en meststoffen, aquariumhandels, grootdistributie, doe-het-zelf-markten, dierenartsen en hondenfokkers.

New@Anido

Naast innovaties op het gebied van voedings, accessoires, diensten en winkelinrichting, focust Anido op randevenementen. Zo is New@Anido dé traditionele trekpleister op de beursvloer, waar nieuwigheden worden gepresenteerd. De bezoeker krijgt er dit jaar 46 producten te zien. Via een stemming wordt op zondag bepaald welke exposanten een award verdienen in de categorieën ‘voeding’ en ‘accessoires en verzorgingsproducten’. Gezien het succes tijdens de vorige editie wordt dit jaar opnieuw een bezoekersactie gekoppeld aan de New@Anido-wedstrijd. Elk uur krijgt een geregistreerde bezoeker een pakket aan noviteiten die hij of zij mag afhalen op de stand van de desbetreffende exposant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.