Nieuws

Prins breidt uit met derde pand

1

Prins Petfoods breidt uit met een derde pand. Dat wordt het onderkomen van het online platform Lifestyle for pets, dat in samenwerking met deelnemende dierenspeciaalzaken alle activiteiten, trends en kennis op huisdiergebied samenbrengt. Prins gebruikt het nieuwe pand om verder te bouwen aan het uitdragen van kennis en kunde.

Nieuw team

Lifestyle for pets, dat via www.lifestyleforpets.tv in de lucht is met een online tv-kanaal, informatieve blogs en een webshop, krijgt met een nieuw, versterkt team zijn thuisbasis in het nieuwe pand, waar onder meer ruimte is voor opnamestudio’s. Dit voorjaar volgt de grootse lancering van het platform, onder meer via landelijke campagnes en een speciale aftrap met alle partners op 12 juni.

Complete beleving

Daarnaast werkt Prins in het nieuwe gebouw aan een voor het publiek toegankelijk experience center met onder meer een dierencafé en een museum, zodat er ‘een complete beleving op huisdiergebied ontstaat waarbij alle zintuigen van mens en dier worden geprikkeld’, aldus het bedrijf. Daarnaast zal de  stand van Prins die tijdens de vakbeurs Interzoo in het Duitse Nürnberg te zien zal zijn in het nieuwe pand weer worden opgebouwd.

1 reactie op “Prins breidt uit met derde pand

  1. Loes v.d. Linden schreef:

    Kan ik ook het hondenvoer (kleine brokjes svp) Nordic bij Nature voor mijn dwergteckel proberen.
    Graag een proefpakket naar L. Van der Linden..
    Deken Zondaglaan 124 2114 EE Vogelenzang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.