Nieuws

Het aantal foto’s en selfies met huisdieren erop zijn op sociale media inmiddels niet meer te tellen. Een geslaagde foto maken is echter niet altijd even makkelijk met een dier dat niet kan bevatten wat er gebeurt. Wat kun je nu zelf doen om een goede selfie te maken? Diervoederfabrikant  Hill’s organiseert in april een online selfiewedstrijd waarbij deelnemers een professionele fotoshoot kunnen winnen.

Tips voor dierenselfie

Voor deelnemers aan de wedstrijd, heeft Hill’s alvast wat tips.
Hoe spontaner, hoe beter natuurlijk, maar soms kost het even wat meer tijd om de juiste foto te maken. Dan wordt een hond of kat al gauw ongeduldig. Stel je huisdier eerst op zijn of haar gemak. Belonen kan goed werken, zeker als je het regelmatig herhaalt. Dan weet je hond of kat wat er verwacht wordt en herkent hij de situatie de volgende keer wellicht. Een andere tip is een product dat vorig jaar in Amerika via crowdfundplatform Kickstarter werd gelanceerd: De Pooch Selfie Dit is een soort tennisbal die je eenvoudig bovenop je smartphone monteert en de aandacht van je hond trekt. Zorg er in elk geval altijd voor dat er verder niet teveel afleiding in de buurt is en je snel je foto’s maakt. Een selfiestick wil ook wel helpen om iets meer vanaf afstand te fotograferen.

Selfiewedstrijd

Inmiddels stromen de selfies al binnen.Deelnemers maken kans op een professionele fotoshoot met hun huisdier, of één van de zakken HIll’s honden- of kattenvoer. Meer informatie is te vinden op de website van Hill’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.