Nieuws

Natural Greatness Natuurlijke Dierenvoeding heeft op de beurs Interzoo diverse vernieuwingen met betrekking tot het honden- en kattenvoer gepresenteerd. Vanaf juli 2016 zullen de veranderingen in Nederland en België worden doorgevoerd.

Veranderingen hondenvoer

  • het droogvoer heeft een nieuwe verpakking, die bovendien hermetisch afsluitbaar is.
  • de hondenbrokken met kip en de brokken met zalm zijn voortaan ook verkrijgbaar in verpakkingen van 6 kg (naast verpakkingen van 2, 12 en 18 kg).
  • de hondenbrokken met kip en met kalkoen, die eerst alleen glutenvrij waren, zijn voortaan compleet graanvrij (net als de brokken met zalm, met lam en met wild).
  • er is een nieuwe smaak hondenbrok toegevoegd aan het assortiment: Konijn; een graanvrij recept met 41% konijnenvlees.
  • het Optimum-recept wordt geherintroduceerd, waarbij de nadruk ligt op een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Er is een variant voor kleine honden en een variant voor grotere honden.
  • er is een nieuwe variant natvoer voor honden (blik 256 gram), met kippenborst en groente.

Veranderingen kattenvoer

  • de droogvoerproducten zijn voorzien van nieuwe, hermetisch afsluitbare verpakkingen.
  • er zijn twee extra soorten kattenbrokken toegevoegd: Field & River (een graanvrij recept met 83% lamsvlees en zalm) en Top Mountain (een graanvrij recept met 82% konijnenvlees. De brokken zijn geschikt voor alle levensstadia.

1 reactie op “Natural Greatness voert vernieuwingen door

  1. […] Consumenten zijn op zoek naar het zogenaamde ‘totale plaatje’, de vraag naar biologische voeding is nauw verweven met de vraag naar natuurlijke en duurzame verpakkingsmaterialen. Een voorbeeld van een petfood fabrikant die inspeelt op deze trend is Natural Greatness, onderdeel van Pet Care Nederland. Natural Greatness richt zich op het binnen de Nederlandse en Vlaamse markt aanbieden van natuurlijke dierenvoeding van het gelijknamige Spaanse merk. Naar eigen zeggen bevat dit dierenvoer geen onnatuurlijke toevoegingen (kleur-, geur,- smaak- en acceptatiestoffen), zogenaamde ‘dierlijk bijproducten’ en is het vrij van granen. Geheel in stijl zal het droogvoer nieuwe, hermetisch afsluitbare verpakkingen krijgen, zo meldt Petfood Magazine in een artikel op haar website. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.