Nieuws

Kat.nl/Kat.be vindt het belangrijk dat katteneigenaren hun katten hoogwaardige voeding geven. In het verlengde van deze gedachte introduceert Kat.nl/Kat.be nu haar eigen merk: Jachtinstinct Natuurlijk Kattenvoer (internationale naam: Hunting Instinct Natural Cat Food).

Jachtinstinct Natuurlijk Kattenvoer is 100% natuurlijk, hypo-allergeen, graanvrij en glutenvrij droogvoer voor katten. Het is rijk aan dierlijke eiwitten en bevat géén kunstmatige stoffen.

Hoogwaardig

De smakelijke, licht verteerbare kattenbrokken hebben als hoofdingrediënt(en) meer dan 80% eersteklas kip, zalm en/of lam, geschikt voor menselijke consumptie. “Dit maakt Jachtinstinct Natuurlijk Kattenvoer een hoogwaardig product,waarmee je recht doet aan de aard van je kat als carnivoor”, aldus de leverancier.

Ook de overige ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo bevat Jachtinstinct Natuurlijk Kattenvoer géén granen, maar zoete aardappel en erwten. “Pre-biotica (FOS) en omega 3 en 6 zorgen daarnaast voor een optimale vertering, een sterk immuunsysteem en een gezonde vacht.”

Verstandig

“Jachtinstinct Natuurlijk Kattenvoer is een verstandige keuze, ook als je kat een kieskeurige of gevoelige kat met allergieën, voedingsonverdraagzaamheid en/of spijsverteringsproblemen is.”

De productie – die in de Benelux plaatsvindt – is begonnen en de eerste smaak is nog deze week verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.