Nieuws

Aankomend weekend vinden de Dibevo Vakdagen plaats. Het complete programma van de flitsTRAINingen staat nu online, met een korte beschrijving van de lezing, de spreker en een korte video. De videopitches zijn op Facebook meer dan 17.000 keer bekeken. De vakdagen worden afgesloten met de bekendmaking van de Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2016. Ook wordt op het nieuwsdeel van de website steeds een klein tipje van de sluier op wat betreft de productpresentaties. De bijgewerkte plattegrond van de Rijtuigenloods is hier te vinden.

Webapp

Een noviteit is dat er in plaats van een plattegrond en programma, nu een Dibevo-vakdagen-webapp is met alle informatie. Daarmee kunnen bezoekers vanuit hun ‘luie stoel’ het ideale programma samenstellen. De webapp  is beschikbaar op m.twoppy.com/dibevo Bezoekers die de webapp toch wat lastig vinden, kunnen terecht bij een informatiezuil op het cateringplein waarop de plattegrond en een overzicht van de flitsTRAINingen staat afgebeeld. Ook wordt bij elk rijtuig het dagprogramma vermeld. Veelgestelde vragen over de webapp is hier te vinden.

Hondenopvang

Honden zijn in de Rijtuigenloods niet toegestaan. Om bezoekers met honden tegemoet te komen, is Dibevo-dierenpension Camping Kennels bereid gevonden om hun hond op te vangen. Het pension ligt op nog geen 3 kilometer afstand van de Rijtuigenloods en hanteert speciaal voor de vakdagen aangepaste openingstijden. Bezoekers kunnen van 09.00 tot 19.00 uur hun hond brengen en halen (normaal kan dat alleen op speciale tijdstippen). De kosten van de opvang neemt Dibevo voor haar rekening.

Tickets voor de Dibevo-vakdagen zijn beschikbaar via bezoekers.dibevo.nl. Meer informatie is te vinden op www.dibevovakdagen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.