Nieuws

De inschrijving voor de Dibevo-Vakbeurs voor standhouders is geopend. Nadat er vorig jaar geen beurs maar vakdagen gehouden werden, wordt er dit jaar weer een vakbeurs georganiseerd. Dit jaar vindt de beurs plaats op zondag 8 en maandag 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk.

In tegenstelling tot voorgaande jaren duurt de beurs twee in plaats van drie dagen. Op de tweede dag, maandag 9 oktober is de beurs wel veel langer geopend.

Vakbeurs

De Dibevo-Vakbeurs is sinds jaar en dag hét event voor professionals in de Neder­landse gezelschapsdieren­branche. De vakbeurs is een mix van noviteiten, bijzondere producten, huisdieren, netwerken, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met collega’s. Kortom: een prima plek om zaken te doen in een gezellige sfeer. Het overgrote deel van de bezoekers aan de Dibevo-Vakbeurs is werkzaam in de detailhandel. Het resterende deel van de bezoekers is een mix van dierenpension­houders, trim­salons en leveranciers.

Ken je klantkleur

Een huisdiereigenaar is allang geen trouwe hond meer die als vanzelfsprekend bij jou koopt of een dienst afneemt. Als ondernemer ben je daarom bijna verplicht om je continu aan te passen aan de soms grillige wensen van je klanten. De kunst is natuurlijk om in dat veranderende klantgedrag nieuwe kansen te zien. Maar dat kan alleen als je ‘auto­magisch’ reageert op de wensen van je klant.

Kameleon

Eigenlijk moet je als huisdierenspecialist de eigenschappen hebben van een kameleon, het reptiel dat de kleur van zijn huidlaag als vanzelf aanpast aan de kleur van de omgeving. Daarmee komen we automatisch uit bij het thema van deze Dibevo-Vakbeurs: ‘Ken je klantkleur’. Als je dat weet, dan weet je ook precies wat er voor nodig is om je klant écht goed te kunnen helpen en mee te deinen met zijn continu veranderende verwachtingspatroon. Tijdens de vakbeurs wordt dit letterlijk en figuurlijk uitgediept.

Meer informatie over de beurs op vindt u op de website van Dibevo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.