Nieuws

De totale oppervlakte van de pet care vakbeurs Zoomark International 2017, wat van donderdag 11 tot zondag 14 mei in het Italiaanse Bologna plaatsvindt, is voor standhouders inmiddels volledig uitverkocht.

De totale oppervlakte van de beursvloer bedraagt dit jaar 50.000 vierkante meter. Dat is inclusief een onlangs geopende vijfde hal om aan de grote vraag te kunnen voldoen. De ruimtes worden gevuld met zo’n 670 exposanten. Tijdens de laatste editie in 2015 waren er 615 exposanten. Een groot deel van deze exposanten is afkomstig uit het buitenland. In totaal zijn er dit jaar 43 verschillende landen vertegenwoordigd. Nederland is met vijftien standhouders op deze beurs aanwezig.

Aqua project

Nieuw dit jaar is het zogeheten aqua project. Deze zone is speciaal ingericht voor de aquarium-industrie. In dit gedeelte worden allerlei aquaria gepresenteerd, waarbij de nadruk ligt op de verschillende designs. Ook zullen de laatste trends worden getoond. Daarnaast zullen er diverse importeurs en kwekers van siervissen aanwezig zijn. Verder zijn er diverse lezingen, workshops en worden er seminars gegeven op het gebied van de aquarium-industrie.

De beurs wordt georganiseerd door BolognaFiere. Zij doen dit in samenwerking met het bedrijf Promopet. Tijdens de laatste editie in 2015 werd de beurs door zo’n 22.300 mensen bezocht. Meer informatie over de beurs vindt u op de website van Zoomark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.