Nieuws

Prins Petfoods is in samenwerking met Lifestyle for pets recentelijk met een nieuw educatief kinderprogramma gestart: Prins & Ploes. Deze twee educatieve karakters nemen kinderen mee tijdens een kijkje achter de schermen bij attractieparken en dierentuinen en beantwoorden allerlei vragen.

Hond Prins, het educatieve karakter van Prins Petfoods, en poes Ploes nemen kinderen mee naar verschillende locaties, zoals het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en de kinderboerderij, om te laten zien welke dieren er zijn, hoe ze leven en hoe deze dieren verzorgd worden. De kinderen helpen de verzorgers tijdens het voeren van de dieren en leren alles door vragen te stellen. Prins & Ploes vinden het echter net zo leuk als kinderen om te spelen en gaan daarom ook graag op een leuk uitje naar bijvoorbeeld pretparken en speeltuinen.

Doelgroep

De filmpjes zijn rond de vijf minuten en bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het programma is te zien op het online televisiekanaal en op de Facebookpagina. Iedere woensdagmiddag komt er om 15.00 uur een nieuwe aflevering online.

Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100 procent natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologie toe, die het mogelijk maakt om op een unieke en creatieve manier met consumenten in contact te komen. Dit doet het bedrijf door blogs, video’s en folders te verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.