Nieuws

Prins Petfoods wordt komend seizoen de nieuwe rugsponsor van Vitesse. Het familiebedrijf uit Veenendaal vervangt daarmee Smipe, die de afgelopen 2,5 jaar de achterkant van het shirt sierde. Prins Petfoods en Vitesse hebben een driejarig contract ondertekend.

Directeur van Prins Petfoods, Wil Mulders: “We geloven in de manier waarop Vitesse zich manifesteert. We zochten bewust naar een regionale partner waarmee wij ons kunnen identificeren en tevens de naamsbekendheid van Prins Petfoods kan vergroten. De visie van beide bedrijven kent veel raakvlakken waarbij beweging en bewust omgaan met gezondheid belangrijke elementen zijn. Ook bij Prins Petfoods kunnen we niet zonder innovatie en investeren wij graag in mensen én in de toekomst.”

Productbeleving

Mulders vervolgt: “We willen een beleving creëren rond ons product, net zoals voetbal een beleving is, en willen van onze klanten echte fans maken. Diervoeding in combinatie met voetbal ligt misschien niet zo voor de hand, maar kijkend naar de waarden die Prins en Vitesse delen is het juist een heel logische.”

Intensivering

Willem van der Linden, manager commerciële zaken van Vitesse: “De contacten met Prins Petfoods zijn al lange tijd heel warm. Zo is Prins Petfoods al partner van de Vitesse Voetbal Academie en zijn we op dit moment intensief bezig met een gezamenlijk plan om de jeugd dichterbij het voetbal te laten komen. Door de nieuwe sponsorovereenkomst zal de samenwerking met Prins nog verder uitgebouwd en geïntensiveerd worden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.