Nieuws

Energique GMP+ gecertificeerd

Hondenvoerproducent Energique uit Gorredijk is als enige Nederlandse vers vlees maaltijdproducent GMP+ gecertificeerd. Met dit keurmerk onderstreept het bedrijf haar visie op integriteit en transparantie als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Energique is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland, België en Duitsland op het gebied van hoogwaardige complete vers vlees maaltijden voor honden. Sinds het prille begin is de missie van het bedrijf ongewijzigd: Zonder concessies het allerbeste hondenvoer maken.

Kwaliteit

Trouw aan deze missie heeft Energique een volgende stap gezet in de voedselveiligheid en kwaliteitsbeheersing van al haar maaltijden. Als eerste en enige vers vlees maaltijdproducent in Nederland is de hondenvoerproducent met ingang van 1 juni 2017 na een reeks zeer strenge audits GMP+ gecertificeerd. Energique maakt hierdoor veilig en verantwoordelijk vers vlees voeren van honden mogelijk.

Certificaat

Het Internationaal GMP+ certificaat garandeert hondeneigenaren kwaliteit op het gebied van de herkomst en inkoop van het vlees, groenten, oliën, vitamines en mineralen, de productie, opslag en transport.

Met een keurmerk van GMP+ onderstreept het bedrijf haar visie op integriteit en transparantie als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.