Nieuws

Smølke komt met nieuwe verpakking

Smølke heeft zijn verpakkingen een vernieuwde en eigentijdse uitstraling gegeven. De nieuwe verpakkingen honden- en kattenvoer zijn sinds vorige week te vinden in de winkel.

Naast het gerestylede logo wordt op de verpakking nu duidelijker vermeld dat Smølke in al haar voedingen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is te herkennen aan het groene vignet links op de verpakking.

Natuurlijk en duurzaam

Er worden dus geen kunstmatige geur-, kleur-en smaakstoffen toegevoegd. Smølke gebruikt alleen natuurlijke antioxidanten in haar voedingen, zoals rozemarijn, pepermunt en vitamine E.

De fabrikant gebruikt in zijn voeding alleen nog maar duurzaam gevangen MSC-vis uit de Noorse wateren. Zo zet Smølke zich actief in voor duurzame visvangst. Op de verpakking is dit duidelijk te herkennen aan het blauwe label, rechtsboven de verpakking.

Uniek eiwitprofiel

In de Smølke droge brokjes wordt gebruik gemaakt van drie hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen: kip, vis en lam. Deze unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod van essentiële aminozuren (bouwstoffen) die precies zijn afgestemd op de behoefte van de hond en die ook nog eens heerlijk smaken

Gezondheidsclaims

Onderop de verpakking zijn 3 productspecifieke gezondheidsclaims te vinden die weergeven welke ondersteuning deze specifieke voeding biedt aan de hond. Deze claims zijn afgestemd op levensfase, grootte of omstandigheden. Daarnaast is het nu in één oogopslag zichtbaar en duidelijk voor welk type hond de voeding geschikt is.

Tot slot stelt de fabrikant dat zij op de zijkant van de verpakking transparant en eerlijk zijn over de inhoud door de open declaratie van de receptuur.

Meer informatie over de nieuwe verpakkingen van Smølke vindt u hier.

Foto: Smølke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.