Nieuws

Het Best Life-assortiment is uitgebreid met puppy- en kittenvoer. Dit voer, dat vorig jaar is geïntroduceerd voor volwassen honden en katten, heeft het 3 sterren Beter Leven-keurmerk. Daarnaast wordt met de aankoop het werk van de Dierenbescherming gesteund.

Ontwikkeld door experts

Bij de ontwikkeling van Best life-diervoeding is gekeken naar het natuurlijke gedrag van honden en katten. Hierop zijn de ingrediënten afgestemd. Een van de onafhankelijke experts die nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Best Life-voer is Europees erkend diervoedingsspecialist en dierenarts Esther Hagen-Plantinga. Zij vertelt over de voordelen van het nieuwe puppy- en kittenvoer. ”Voor het gezond opgroeien van de jonge hond of kat is een gebalanceerd aanbod aan voedingsstoffen en energie erg belangrijk. Voor een goede spieropbouw en orgaanontwikkeling is voldoende goede kwaliteit eiwit nodig, daarnaast zijn de mineralen calcium en fosfor van belang voor een optimale botontwikkeling. Bij de ontwikkeling van Best Life is dan ook zorgvuldig omgegaan met het in balans houden van al deze voedingsstoffen, zodat uw puppy of kitten op een gezonde en verantwoorde manier op kan groeien. Het unieke daarbij is dat de dierlijke ingrediënten in deze voeding, gedroogd kippenmeel en gedroogde hele eieren, afkomstig zijn van dieren die een beter leven hebben gehad.”

Totaalmenu pup

Totaalmenu voor pup en junior is een compleet samengestelde voeding voor puppy’s en jonge honden van alle rassen vanaf 4 weken tot een volwassen leeftijd.  Totaalmenu voor pup en junior bevat, ten opzichte van voeding voor de volwassen hond, een verhoogd vetgehalte om aan de hoge energiebehoefte van jonge honden te voldoen. De toegevoegde L-carnitine helpt bij de vetverbranding. De toevoeging van zalmolie draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Totaalmenu voor kittens is een compleet samengestelde voeding voor opgroeiende katten vanaf 4 weken tot 10 à 12 maanden. Door de hoge energiewaarde van deze voeding is het ook geschikt voor drachtige of zogende katten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.