Nieuws
Foto: Norbert Waalboer Fotografie

De inschrijving voor de Dutch Pet Awards is sinds donderdag 7 september geopend. De zes awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. De uitreiking vindt plaats tijdens het nieuwe evenement Dutch Pet Conference & Awards op maandag 20 november in Studio21 in Hilversum.

De Dutch Pet Awards worden uitgereikt in zes categorieën. Eén van de categorieën is de verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar’. “Deze verkiezing was al jaren een vast onderdeel van de brancheborrel tijdens het huisdierenevenement Animal Event”, aldus Gijs Bartels, organisator van de Dutch Pet Conference & Awards en tevens organisator van Animal Event. “We waren van mening dat dit waardevolle netwerkmoment in combinatie met de bekendmaking van de Dierenspeciaalzaak van het jaar een eigen platform verdiende. Vanuit deze behoefte zijn de Dutch Pet Awards ontstaan, tijdens een gala-avond vol topentertainment worden ook vijf nieuwe Awards uitgereikt.”

Categorieën

Naast een Award voor beste Dierenspeciaalzaak, zijn er Awards voor de categorieën: Dierenartspraktijk, Innovatie (nieuwe, eigentijdse en innovatieve producten), Aanstormend Talent (dier-gerelateerde leerlingen/studenten), Keten, en Product (mede gekozen door het publiek). Het winnen van een Award genereert veel publiciteit en geeft erkenning.

Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website. In enkele categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier.

Nominaties

Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt begin november 3 nominaties per categorie bekend. Op de Gala-avond worden de winnaars bekend gemaakt.

Dutch Pet Conference & Awards

Voorafgaand aan de Dutch Pet Awards op 20 november in Studio21 in Hilversum vindt ook de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens het dagprogramma worden er diverse workshops en lezingen verzorgd in diverse bekende TV-studio’s, waarbij onder anderen topsprekers zoals Björn Kuipers, Carl van Dyck en Eduard de Wilde hun opwachting maken.

Meer informatie over de Dutch Pet Conference en Dutch Pet Awards kunt u hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.