Nieuws

Boek verschenen over rauw voer

Onlangs is het boek ‘Rauw voer, natuurlijk in de voerbak’ verschenen. Dit boek, geschreven door voedseldeskundigen, beschrijft wat honden en katten nodig hebben wanneer rauw voer wordt gevoerd.

Het is volgens de schrijvers een uniek boek met veel nieuwe informatie en wordt door sommige rauw voer distributeurs en fabrikanten reeds gezien als het standaard voedingsboek bij het voeren van rauw voeders aan honden en katten.

Groeiende populariteit

Het voeren van rauw voer wordt steeds populairder. Honden- en kattenliefhebbers willen hun dier zo natuurlijk mogelijk voeren.  Deskundigen afkomstig van de Universiteit van Wageningen en de Veterinaire Faculteit in Utrecht, de dierentuinwereld en een fabrikant van rauwvoer, beschrijven op een wetenschappelijke en begrijpelijke manier wat de voedingsbehoeften van honden en katten zijn, en hoe rantsoenen kunnen worden samengesteld.

Alle informatie over rauw voeding is verwerkt in de volgende hoofdstukken:

  • Voedingsbegrippen en de vertering bij honden en katten
  • Wat hebben honden en katten aan voeding nodig?
  • Rauw voer voor honden en katten
  • Voedingsgerelateerde ziekten en hygiënerichtlijnen
  • Lichaam Conditie Score
  • Ontlasting Score
  • 50 veel gestelde vragen bij het voeren van rauw voer

Bovenstaande onderwerpen worden ondersteund met 9 figuren, 15 tabellen, 4 tekeningen en 99 referenties. Het 160 pagina’s tellende boek is geïllustreerd met meer dan 50 foto’s van honden en katten en kost € 24,95.

Meer informatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.