Nieuws

Kiezebrink mixen wordt KB RAW

kiezebrink, kb raw

Kiezebrink heeft haar mixen en BARF producten in een nieuw jasje gestoken. Onder de nieuwe naam KB RAW worden ingrediënten, inclusief percentages, op de verpakking genoemd.

Niet alleen de percentages van de ingrediënten worden weergegeven maar ook de verhouding tussen vlees, bot, orgaan en extra (zoals vitamines en mineralen) staan op de verpakking. Zo weet de consument dus precies wat een product bevat en kan het menu geheel naar eigen wens samengesteld worden.

Bewust voeren

Honden- en katteneigenaren zijn steeds bewuster bezig met de voeding van hun hond en kat. Het voeren van rauwe dierlijke producten en prooidieren is mede hierdoor uitgegroeid tot een zeer populaire voermethode.

Openheid

Een veelgehoord motief voor deze voermethode is precies weten wat er gevoerd wordt aan de hond of kat. Toch staat op veel verpakkingen van rauw voer producten niet precies vermeld wat de samenstelling is. Daarom is het tijd om de Kiezebrink Mixen en BARF producten in een nieuw jasje te steken, en wel in de vorm van KB RAW.

Kwaliteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Hoogwaardige grondstoffen van betrouwbare leveranciers en nutritionele en bacteriële controles dragen hieraan bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.