Nieuws
Logo Anido

De professionele pet care branche uit de Benelux en Noord-Frankrijk is zondag 25 en maandag 26 februari aanwezig op de tweejaarlijkse vakbeurs Anido in Kortrijk Xpo (B). Deze twintigste editie is groter dan ooit.

130 exposanten laten in 4 hallen zien waarvoor ze staan. Anido schept hiermee een representatief beeld van wat er leeft en beweegt in de sector van de huisdierbenodigdheden. Alle nieuwigheden vind je onder één dak. Daarnaast is er een overzicht van de jongste marktontwikkelingen. Exposanten bieden interessante promoties aan. En het geheim om succesvol te ondernemen wordt onthuld.

Grootste ooit

De petcaremarkt is meer dan voeding alleen. Deze dynamische markt blijft zich ontwikkelen en groeien. Anido – ooit begonnen als ‘Hengel & Dier’ – weerspiegelt dit perfect. De beurs telt 130 exposanten uit 12 landen. Zij vertegenwoordigen 500 merken. De beursoppervlakte is 15% groter dan de vorige editie. Daarom wordt de beurs uitgebreid met een vierde hal. De groei is vooral te danken aan buitenlandse firma’s die 59% van het aantal exposanten vormen.

Award

De stand van Anido Award in hal 1 is de perfecte start om de beurs te bezoeken. Daar vind je een overzicht van alle nieuwigheden. Deze producten zijn maximaal 6 maanden op de Belgische markt. Het is aan de bezoeker om op zondag via stemming te bepalen wie de New@Anido – Award verdient. De wedstrijd telt twee categorieën: ‘voeding’ en ‘accessoires en verzorgingsproducten’.

Experts aan het woord

Anido wil de ondernemers in de pet care branche helpen hun zaak verder te professionaliseren. De experts geven gratis advies en praktische informatie tijdens groepspresentaties of tijdens een persoonlijk gesprek in hal 6. Alle sessies zijn vrij toegankelijk en zonder voorinschrijving.

Toegang

De toegang tot Anido is voorbehouden aan vakmensen uit de pet care branche via gratis voorregistratie op www.anido.be. Op deze site is ook meer informatie over de beurs te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.