Nieuws

Farm Food hoofdsponsor Animal Event

Farm Food Hondenvoeding is vanaf dit jaar hoofdsponsor van Animal Event wat op 4, 5 en 6 mei voor de twaalfde keer plaatsvindt. Locatie is wederom Safaripark Beekse Bergen.

Animal Event-organisator Gijs Bartels is verheugd met de nieuwe hoofdsponsor: “Farm Food was de afgelopen jaren al prominent aanwezig op ons evenement en het was altijd al heel prettig samenwerken. Farm Food en onze organisatie zijn beiden familiebedrijven en onze ideeën over de toekomst van Animal Event komen erg overeen. We zetten samen met veel ambitie onze schouders onder de verdere ontwikkeling van Animal Event.”

Andere partners

Naast Farm Food blijven ook andere vertrouwde partners betrokken. Zo richt Royal Canin een Raskattencafé in, Prins Petfoods is aanwezig met een Sportparcours, Frontline Petcare verzorgt een heuse Dogwash en Beeztees zorgt voor hondenplezier op Funbeach. Daarnaast staan er ruim tweehonderd andere bedrijven uit de dierenbranche met een stand langs de Promenade of in een van de vijf area’s.

Dierenfestival

De Beekse Bergen wordt omgetoverd tot een enorm dierenfestival met honderden dierenshows, hondenworkshops, gezellige terrassen, verrassend straattheater en muziekacts. Talloze rasverenigingen presenteren katten, reptielen, konijnen, honden, paarden en boerderijdieren en informeren het publiek onder andere over de training en verzorging van deze dieren.

De kaartverkoop is donderdag 1 februari van start gegaan. Kijk voor meer informatie op de site van Animal Event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.