Nieuws

Verkiezing Mooiste Hond 2018 van start

De verkiezing van de ‘Mooiste Hond 2018’ is van start gegaan. Baasjes kunnen hun hond nomineren en maken daarmee kans op felbegeerde titels.

Na twee succesvolle edities van de verkiezing ‘Mooiste Hond van Nederland’, is de verkiezing dit jaar uitgebreid met het verkiezen van winnaars per gemeente, provincie én een landelijke winnaar. De landelijke winnaar wordt bekend gemaakt op het dierenfestival Animal Event op zondag 6 mei.

Nomineren

Het nomineren van honden is mogelijk tot en met 22 maart. Vanaf 8 maart kan er in alle gemeentes in Nederland gestemd worden op de genomineerde viervoeters, die daarmee kans maken op de felbegeerde titels. Stemmen is mogelijk tot en met 13 april. Naast een winnaar per gemeente, wordt er een provinciewinnaar bekend gemaakt. Beide gebeurt op basis van publieksstemmen.

Finale

De provinciewinnaars strijden tegen elkaar om de titel in de finale op zondag 6 mei tijdens Animal Event. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor een voorronde op zondag 6 mei. De winnaar van de voorronde ontvangt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale worden beoordeeld door een deskundige jury.

De verkiezing ‘Mooiste Hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.