Nieuws

Tijdens Animal Event op 4, 5 en 6 mei in Hilvarenbeek, presenteert Prins Petfoods een nieuw product: Prins ProCare Sport-Life Excellent, een nieuwe voeding voor sportieve honden die een actief leven leiden.

Honden- en katteneigenaren kunnen tijdens Animal Event bij de stand van Prins terecht voor een uitgebreid voedingsadvies.

Sportief

De activiteiten van Prins op het driedaagse dierenfestival, dat plaatsvindt op het evenemententerrein bij Safaripark Beekse Bergen, staan dit jaar helemaal in het teken van sporten met honden. In het Prins Sport Stadion en op het Prins Sport Parcours kunnen bezoekers samen met hun hond snuffelen aan hondensporten als agility, hoopers, flyball, canicross en dogfrisbee.

Recordpoging

Creatief hondentrainer Judith Lissenberg verzorgt voor Prins op Animal Event de workshops ‘In vorm met Prins’ en ‘Snoetbal’, waarbij honden leren voetballen met hun neus. Op zondagmiddag 6 mei volgt de spectaculaire recordpoging ‘Poseren als een prof’, waarbij zo veel mogelijk honden leren poseren met een bal onder hun voet, net zoals voetballers dat altijd doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.