Nieuws

United Petfood, internationale producent van private label honden-en kattenvoeding met hoofdkantoor in België, neemt het Nederlandse bedrijf Animal Lovers over. Animal Lovers is een producent van koekjes voor honden en knaagdieren in Coevorden.

“De overname van Animal Lovers past volledig binnen de groeistrategie van United Petfood om haar positie in de internationale markt van hondenkoekjes verder te versterken en uit te bouwen”, aldus Dominiek Dumoulin, stichter van United Petfood.

Hondenkoekjes

Het Nederlandse bedrijf Animal Lovers heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van een breed en innovatief assortiment hondenkoekjes, dat wereldwijd verkocht wordt. Voor Animal Lovers biedt deze overname heel wat bijkomende mogelijkheden om haar ambities richting de toekomst waar te maken.

Eportpositie

Dumoulin: “De gebundelde krachten en knowhow stellen United Petfood in staat om haar expertpositie binnen de petfoodmarkt verder uit te bouwen en voorop te blijven bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Beide bedrijven zullen samen nog beter in staat zijn om, in nauwe samenwerking met klanten, nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen.”

United Petfood

United Petfood is een internationale private label producent van droge honden-en kattenvoeding en snacks. Het Belgische familiebedrijf stelt 20 jaar ervaring ter beschikking van elk huismerk. De groep heeft productievestigingen in België, Frankrijk en Polen.

1 reactie op “United Petfood neemt Animal Lovers over

 1. Hein Schoonbeek schreef:

  Zwitserse leverancier van petfood vraagt naar ” gebackenen Produkten aus Straussenmehl ” kan United Petfood dit product aan ons leveren ?

  Met vriendelijke groeten uit Zwitserland ,

  Hein Schoonbeek
  Adenauerlaan 61
  NL-6414 NM HEERLEN .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.