Nieuws

Dutch Pet Conference & Awards op herhaling

Na de eerste editie in 2017 krijgt de Dutch Pet Conference & Awards in 2018 een vervolg. Het kennis- en netwerkevenement vindt plaats op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. Evenals in 2017 vindt overdag de Dutch Pet Conference plaats met inspirerende sprekers. ’s Avonds worden tijdens een gala-show de Dutch Pet Awards uitgereikt.

Academy Bartels, organisator van o.a. Animal Event en de World Dog Show, lanceerde het evenement afgelopen jaar om professionals uit de huisdierenbranche bij elkaar te brengen en een podium te geven.

Inspiratie

De Dutch Pet Conference is overdag en staat dit jaar in het teken van ‘inspiratie’. Naast toonaangevende sprekers zijn er informatieve en prikkelende presentaties tijdens diverse parallelsessies.

Awards

De avond staat volledig in het teken van de Dutch Pet Awards, die in zes categorieën uitgereikt worden aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de sector. Er zijn awards in de categorieën Dierenspeciaalzaak, Dierenartspraktijk, Talent, Keten, Product en Non Profit. De inschrijving start op 4 mei en sluit op 1 september.

Meer informatie op www.dutchpetconference.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.