Nieuws

De achtste editie van Interpets heeft ten opzichte van vorig jaar 25% meer exposanten en 10% meer bezoekers getrokken. Verspreid over 4 dagen kwamen er 42.066 bezoekers en 16.455 huisdieren naar de beurs in Tokio. 502 exposanten bemanden de beurs. Een recordaantal.

Dit jaar waren er vier zalen in gebruik tegenover drie vorig jaar. Deze zalen werden door in totaal 502 exposanten uit 22 landen bemand. De beurs trok in vergelijking met de editie van 2017 ongeveer 4.000 extra bezoekers.

Toonaangevend

De toename van het aantal exposanten en bezoekers toont volgens de organisatie aan dat de beurs haar positie als een toonaangevend evenement voor de aan huisdieren gerelateerde industrie in Japan, maar ook aan eigenaren van gezelschapsdieren en potentiële eigenaren van gezelschapsdieren, heeft gevestigd.

Gezonde huisdiervoeding

Als gevolg van het grotere bewustzijn van huisdierbezitters over de gezondheid van huisdieren, toonden meer exposanten gezonde huisdiervoeding, supplementen en producten voor de gezondheidszorg in de zones ‘voeding’ en ‘schoonheids-, gezondheids- en verpleegzorg’.

De volgende editie van Interpets vindt plaats van 28 tot 31 maart 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.