Nieuws

Snelle groei Lifestyle for pets

Prins Petfoods heeft het beheer van Lifestyle for pets overgedragen aan het Utrechtse mediaproductiebedrijf Content Junkies. Zo kan het online platform de komende tijd (nog) sneller groeien.

Onder leiding van Content Junkies is Lifestyle for pets volgens het productiebedrijf op weg één van de populairste online platforms van Nederland te worden.

Boost

“Lifestyle for pets bestaat nu zo’n twee jaar en staat inmiddels stevig op de kaart”, zegt managing director en mediamaker Mark de Vink van Content Junkies. Hij hoopt het platform een extra boost te kunnen geven. “Het aantal unieke bezoekers op de website nam toe met bijna 30 procent, iets waar we nu al trots op zijn.”

Relevante informatie

Lifestyle for pets biedt experts, fabrikanten en leveranciers in de huisdierenwereld een podium om relevante informatie gratis te delen. “Content Junkies heeft de expertise in huis om Lifestyle for pets naar een hoger plan te tillen”, zegt commercial director Wil Mulders van Prins Petfoods, het familiebedrijf dat het platform twee jaar geleden bedacht en lanceerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.