Nieuws
Foto: Animal Event

Animal Event heeft in totaal 34.200 bezoekers getrokken. Het festival wat dit jaar voor de twaalfde keer plaatsvond, was ten opzichte van voorgaande jaren in een nieuw jasje gestoken.

De brede promenade bood veel vrijheid aan de 7500 honden die de bezoekers meenamen. Baasjes konden met hun honden actief deelnemen aan honderden workshops en masterclasses. Populair was het Beeztees Losloopgebied waar honden konden ravotten op het uitgestrekte strand en zwemmen in het verkoelende Victoriameer.

Mooiste Hond

De Mooiste Hond van Nederland begon op gemeentelijk niveau waarna per provincie een winnaar werd verkozen. Twaalf winnaars werden op zondag 6 mei beoordeeld tijdens de finale in de Farmfood Hondenpiste. De felbegeerde titel werd uiteindelijk gewonnen door Chouffe, de rasloze hond van Marieke Bastiaansen uit de provincie Noord Brabant. Chouffe werd gekozen uit ruim 3500 inschrijvingen.

2019

De dertiende editie van Animal Event is op 3, 4 en 5 mei 2019 op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.